HAPPY SECOND BIRTHDAY


Η πιο σημαντική ημέρα στην ζωή κάθε γονιού; Η απάντηση έρχεται εύκολα! Μα φυσικά η ημέρα της γέννησης των παιδιών του! Κάθε χρόνο την ίδια μέρα όλοι ανυπομονούμε για το πάρτι τους και γι' αυτό το περίφημο "φφφφφ" που από τόσο καιρό πριν έχουμε προετοιμάσει.

Κι αν στα πρώτα τους γενέθλια η χαρά της διοργάνωσης και η επιλογή του θέματος ανήκε μόνο σε μας και ήταν σαστισμένα σχετικά με τα όσα έβλεπαν να συμβαίνουν, μόλις ένα χρόνο αργότερα, όλα έχουν αλλάξει.

Τα μικρά μας είναι αυτά που επιλέγουν θέμα με τους αγαπημένους τους ήρωες και εκδηλώνουν με πάθος τις προτιμήσεις τους για τα δώρα. Ανυπομονούν για τη μεγάλη μέρα κι όταν επιτέλους φτάνει, υποδέχονται με ενθουσιασμό τους καλεσμένους τους και σβήνουν με όλη τους τη δύναμη αυτά τα δύο κεράκια!

Βλέπεις τα μωρά σου να μεγαλώνουν και να αποκτούν προσωπικότητα. Δεν μπορείς πάρα να είσαι περήφανος και ευτυχισμένος!

Κι όταν όλα τελειώνουν και οι καλεσμένοι φεύγουν, θυμόμαστε αυτή την ημέρα με χαρά και μετράμε αντίστροφα μέχρι του χρόνου, με τα μικρά μας να συλλέγουν εν τω μεταξύ εμπειρίες και να διαμορφώνουν προτιμήσεις που θα τα οδηγήσουν στην επιλογή του θέματος των επόμενων γενεθλίων.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι τα παιδιά δεν έχουν αναμνήσεις από τόσο μικρή ηλικία. Μέσα μου όμως ξέρω πως οι ευτυχισμένες στιγμές και η αγάπη, που νιώθουν, μένουν για πάντα χαραγμένες στην καρδούλα τους!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Instagram Follow on Instagram